Trygghet och trivsel

Det ska kännas bra i magen att öppna dörren till sitt hem. Eidar arbetar ständigt med att alla våra hyresgäster ska känna trivsel och värme i sitt hem. En förutsättning för att trivas är att man känner sig trygg i sitt boende. Eidar har därför särskilda bovärdar som är specialiserade på att arbeta med Trygg- och Trivselfrågor.

På Humlan är det Joanna Andersson och Tomas Schött som arbetar som Trygg- och Trivselbovärdar. På Kronogårdens bovärdskontor är det Anette Karlsson och Mats Jakobsson som arbetar med detta.

Vi vill att du som hyresgäst alltid ska känna dig välkommen att kontakta våra Trygg- och Trivselbovärdar för att prata om vad du vill förbättra där du bor. Har du en granne du upplever som störande eller har tröttnat på att snubbla över barnvagn i trappan är det våra Trygg- och Trivselbovärdar du ska kontakta. 

Logga in på "min sida" för att komma i kontakt med din Trygg- och Trivsel-bovärd. Fyll i formuläret under "störningsanmälan". Du är också välkommen att ringa eller besöka ditt bovärdskontor med dina funderingar.

Här hittar du information om öppettider.