Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Renoverad tvättstuga i Blackstorp med Eidars nya skyltpaket uppsatt

Eidar satsar på bättre ordning och reda i tvättstugorna

Eidar har tagit fram ett skyltpaket som ska bidra till att göra din stund i tvättstugan till en så trevlig upplevelse som möjligt.

Tvättstugan är ett av de utrymmen man är flera att samsas om när man bor i ett lägenhetshus. Därför är det extra viktigt att det är ordning och reda och tydligt hur var och en ska städa efter sig i tvättstugan.

På Eidar har vi nu tagit fram ett skyltpaket som ska bidra till att göra din stund i tvättstugan till en så trevlig upplevelse som möjligt. Skyltarna har vi nu testat i tre tvättstugor som nyligen renoverats: i Blackstorp i Sjuntorp, på Kungsgatan 15 i centrala kvarteret Ceres och i våra utländska studenters tvättstuga på Lantmannavägen 12-14. I den sistnämnda testar vi också att använda självdoserande tvättmaskiner för att göra en insats för miljön.

Tanken är att dessa skyltpaket på sikt ska sättas upp i alla Eidars tvättstugor för att hjälpa nya hyresgäster att hitta rätt och veta hur de ska använda maskinerna samt för att bidra till ordning och reda och välstädade tvättstugor. Vi använder oss av mycket bilder och ikoner på skyltarna, det gör vi för att man ska kunna förstå informationen oavsett vilket språk man talar.

Här får du en smygtitt på de tre renoverade tvättstugorna där vi testat skyltpaketet.

Nyrenoverad tvättstuga på Kungsgatan med Eidars nya skyltar

Såhär ser den renoverade tvättstugan på Kungsgatan ut med de nya skyltarna.

 

Nyrenoverad tvättstuga med nya skyltar i Blackstorp i Sjuntorp

I tvättstugan i Blackstorp i Sjuntorp har det blivit såhär fint.

Totalrenoverad tvättstuga på Lantmannavägen 12-14. Här är det numera självdoserande tvättmaskiner.

Totalrenoverad tvättstuga på Lantmannavägen 12-14.
Här är det numera självdoserande tvättmaskiner.

Publicerad 2021-01-28