Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
sax som klipper blågult invigningsband

Välkommen på invigning av nya Kronogårdstorg, 3 oktober

Nu är alla lokalhyresgästerna på Kronogårdstorg på plats och igång i nya eller nyrenoverade lokaler, vilket vi firar med invigning. Kommunstyrelsens ordförande Peter Eriksson klipper bandet och sedan blir det tipspromenad med riktigt, riktigt fina vinster och ”Öppet hus” med bra erbjudanden och aktiviteter från lokalhyresgästerna.

Abbes Market, Alovia Vårdcentral, Apoteket Stjärnan, Arena Älvhögsborg, Kronogårdskiosken My Way och Mounas Café gör tillsammans Kronogårdstorg till en levande och trevlig plats – Kronogårdens hjärta.

Datum: torsdag 3 oktober
Tid: 17.00
Plats: Kronogårdstorg


Aktiviteter och erbjudanden:

Eidar
Eidar finns på plats med Bobussen och anordnar tipspromenad för både barn och vuxna där man kan vinna riktigt fina priser från våra lokalhyresgäster.

Arena Älvhögsborg
Arena Älvhögsborg visar upp lokalerna och erbjuder ett särskilt träningskort för de som önskar: Kronokortet. Kortet gäller för anläggningen på Kronogårdstorg och har nu introduktionspris 299:-/månad när man blir medlem (1 månads öppet köp, ord. pris 349:-/mån).

Inne på Arena Älvhögsborg kommer IFK Trollhättan att ha dans- och träningspass och utanför anläggningen kommer Somaliska Fotbollsföreningen (SFK) att ha tävlingar och lekar för barn.

Alovia Vårdcentral
Alovia Vårdcentral kommer att ha öppet hus och visa sina lokaler och erbjuda gratis blodtryckstest.

Apoteket Stjärnan
Apoteket Stjärnan erbjuder 20% rabatt för hela köpet (ej receptbelagda mediciner). Det blir dessutom erbjudanden för olika produkter och provsmakning av olika vitamindrycker.

Mounas Café
Mounas Café bjuder alla besökare på bryggkaffe och en liten kaka samt erbjuder möjligheten att köpa till ytterligare något gott till kaffet.

Abbe Market
Abbe Market har erbjudanden och smakprover av olika varor utanför entrén till sin butik och deras maskot ”Abbe” kommer att gå runt på torget och skoja med barnen.

Kronogårdskiosken My Way
Kronogårdskiosken har fina erbjudanden för barn och vuxna. Det nu populära godiset ”Brain lickers” säljs för endast 15 kr/styck och även fina Vattenpipor för endast 299 kr.


Kalasfina tipspromenadsvinster

Arena Älvhögsborg:
3 månader kostnadsfri träning på Arena Älvhögsborg, Kronogårdstorg (värde 1047:-)
Familjebadsbiljett till Arena Älvhögsborg Aqualand, (2 vuxna + 2 barn, värde 345:-)

Alovia Vårdcentral:
5 st presentkort på Gratis läkarbesök

Apoteket Stjärnan:
3 st presentboxar med varuprover med hudvårdsprodukter och annat.

Mounas Café:
Presentkort på valfri fika med varmdryck
Presentkort på en våffelfrukost

Abbe Market:
En korg med läckra höstgrönsaker

Kronogårdskiosken My Way:
3 st Chokladaskar

Eidar Trollhättans Bostadsbolag:
3 par Biobiljetter (för barn)

Varmt välkommen!

Publicerad 2024-09-30