Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
En av entréerna i Bäckelyckan med ny porttelefon vid dörren

Nya elektroniska lås och porttelefoner för ökad trygghet i Bäckelyckan

I resultatet av hyresgästundersökningen 2023 kunde vi se att flera av de boende i kvarteret Bäckelyckan efterfrågade förbättringar kring tryggheten i sitt bostadsområde. Vi beslutade därför att införa elektroniska lås för att hålla dörrarna till trapphus, källare och sophus låsta och få bättre möjligheter att stänga ute obehöriga.

Alla dörrar till trapphus, källare och sophus har nu fått elektroniska lås som hyresgästerna låser upp med sina nya nyckeltaggar. Vid dörrarna till trapphusen har vi även låtit montera porttelefoner.

Vi har även sett över och förbättrat utebelysningen i kvarteret Bäckelyckan, och under 2023 kommer vi att gå vidare med att förbättra belysningen i källarna.

Det är viktigt för oss på Eidar att få ta del av synpunkter från er som bor i våra områden och vi vill därför passa på att tacka alla er som svarar på vår hyresgästundersökning. Er boupplevelse är vårt viktigaste uppdrag och uppmanar alla våra hyresgäster att svara på vår hyresgästundersökning när ni får den, då har ni möjlighet att påverka ert boende samtidigt som ni hjälper ni oss att bli en bättre hyresvärd.

Publicerad 2023-07-19