Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Kronogårdstorg i stadsdelen Kronogården i Trollhättan

Pop up-verksamhet ska skapa trivsel på Kronogårdstorg

I väntan på beslut om vad som ska göras med Kronogårdstorg passar vi nu på att testa några av era idéer som kom upp i dialogmötena och i enkäten, för att skapa trivsel, liv och rörelse på Kronogårdstorg och i byggnaderna runt om. Vi målar och gör fint, och snart kan ni sitta på torget och äta en god bit mat medan barnen leker i sandlådan som vi förvandlat den gamla fontänen till.

Kronogårdstorg pop up

Med Kronogårdstorg pop up hoppas vi att det snart ska börja hända ännu mer positiva saker på Kronogårdstorg och i byggnaderna runt om. Vi kommer att testa några av de fina förslagen kring vad ni trollhättebor vill ha på torget, som kom upp på dialogmötena och i enkäten kring Kronogårdstorg. Plats för lek och street food är några av förslagen vi fick som vi nu börjar med att testa.

Tanken med Kronogårdstorg pop up är att vi ska kunna testa många olika idéer, det kommer att dyka upp nya saker och bytas ut saker. Men allt ska bidra till att göra Kronogårdstorg till en trygg och trevlig mötesplats för människor från hela Trollhättan.

Vi satsar på Kronogården

Att utveckla stadsdelen Kronogården till en mer trygg och trivsam del av Trollhättan är ett önskemål från många trollhättebor. Eidar arbetar tillsammans med bland annat Trollhättans Stad för att utveckla Kronogården.

Publicerad 2021-07-05