Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Kvinna som läser på en mobil

Premiär för Nära dig som digitalt nyhetsbrev

Idag har vi skickat ut våra första digitala nummer av nyhetsbrevet Nära dig till alla er som bor i våra områden. I Nära dig samlar vi aktuell information som är viktig för er som bor hos Eidar att känna till, varvat med information om vad som är på gång i ert egna och de geografiskt närmaste kvarteren. Och från och med nu får du nyhetsbrevet Nära dig digitalt istället för på papper i brevlådan.

Genom att gå över till att skicka information digitalt har Eidar frigjort tid som fastighetsvärdarna nu kan lägga på att åtgärda fel i lägenheterna samt kontrollera och sköta om fastigheterna, istället för på att dela ut lappar i brevlådorna. Att vi minskar vår pappersförbrukning gör såklart även gott för miljön.

Har du inte fått ett mejl med Nära dig så kolla om du har registrerat din e-postadress på Mina sidor, och har du det så kolla om mejlet kan ha hamnat i skräpposten. Skulle det vara så är det viktigt att du markerar att det inte är skräppost, så att kommande meddelanden från Eidar kommer fram. För att inte missa information från Eidar är det viktigt att du läser din e-post eller loggar in på Mina sidor regelbundet.

Publicerad 2023-09-26