Jobba hos oss

- bidra till livskvalitet för hyresgästen

JOBBA HOS OSS

För dig som söker arbete

På AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag arbetar drygt 100 engagerade och kunniga medarbetare i ett flertal olika roller, allt från fastighetsskötare, till uthyrare, ekonomer och ombyggnadssamordnare. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, trygghet och gemenskap men också vara med och bidra till hela Trollhättans utveckling.

Vill du bidra till ett trivsamt och väl fungerande boende för hyresgästerna i våra 6000 lägenheter hemma i Trollhättan?

 

Vi rekryterar löpande nya stjärnor till Eidarlaget så håll utkik här på hemsidan för att se aktuella lediga tjänster, eller skicka in en spontan ansökan till oss. Varje år tar vi också in minst ett 60-tal sommarjobbare som hjälper oss att hålla fint i våra bostadsområden och hålla verksamheten igång under semesterperioden.

 

På samma sätt som vi värnar om att våra hyresgäster ska trivas i sina hem, värnar vi också om att våra medarbetare ska trivas hos oss och känna sig hemma i vårt team. Eidar är en arbetsplats som genomsyras av en god gemenskap, glädje och ömsesidig respekt – vi har roligt och gör nytta tillsammans!

 

För att prenumerera på lediga tjänster hos Eidar, klicka här.

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Laddar lediga tjänster...

Yrken hos Eidar

"Friheten att planera sin egen tid är det bästa med att arbeta som fastighetsskötare på Eidar."

Björn har arbetat som fastighetsskötare på Eidar sedan 2005. Som fastighetsskötare arbetar du med att hålla det fint i våra bostadsområden och bidrar till att våra hyresgäster trivs i sina hem. Du är Eidars ansikte ut mot kunderna och en viktig spelare för att erbjuda våra kunder god kvalitet.

"Jag trivs jättebra med mina arbetsuppgifter och uppskattar den goda gemenskapen på Eidar."

Carina arbetar i ett team bestående av sex ekonomer på Eidar. Hon har arbetat på företaget sedan 2013. Carina arbetar med fakturering och kontering samt efterkontroll av leverantörsfakturor. För att passa i rollen som ekonomiassistent på Eidar krävs att du är noggrann, har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta med människor.

”Det roligaste med mitt jobb är kundmötena och att det är ett varierande jobb med många möjligheter att utvecklas.”

Charbel är en av Eidars fem Uthyrare som arbetar med fokus på våra potentiella hyresgäster som är, eller skulle kunna vara, intresserade av att hyra lägenhet hos oss. I Charbels arbetsuppgifter ingår allt från att administrera såväl kontraktsskrivningar som uppsägningar till att visa lägenheter eller att hjälpa befintliga hyresgäster som vill hyra till exempel ett förråd eller en parkeringsplats.